Over ons

Verantwoorde Producten

Ik werk uitsluitend met 100% veilige en verantwoorde producten.

Specialiteiten

Anti-Aging, Ooglift en Huidverstrakking, Permanente make-up

Afspraak maken

De klant staat centraal, daarom doe ik de behandelingen uitsluitend op afspraak.

Onze service

Tijdens uw bezoek aan onze praktijk, krijgt u uitgebreid de aandacht die u verdiend.

Informatie over Beauty en Derma de haske

Over ons en de salon
Heerlijk ontspannen kunnen genieten
Nieuwe moderne apparatuur
Advies, begeleiding en informatie
Bij niet tijdig annuleren, 24 uur voor de afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt een gedeelte van de kosten in rekening te brengen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Reserveer of maak een Afspraak

Mobile : 06-29561500

Email : info@beautyenderma.nl

Formulier : Bekijk contactformulier

Beauty & Derma

BEAUTY en DERMA, de naam zegt al genoeg.

Wij werken aan je individuele schoonheid aan de binnen en buitenkant, d.w.z. we halen eruit wat er in zit. Door middel van een gezondere lifestyle zorgen we ervoor dat je straalt van binnen uit en benadrukken dit dmv een heerlijke behandeling van je gezicht en lichaam aan de buitenkant.

Mijn naam is Hammie Hamstra-Fraterman. Sinds 8 jaar heb ik mij gespecialiseerd in gezonde voeding door de opleiding voedingsdeskundige en gewichtsconsulente te volgen.

Tijdens het begeleiden van mijn cliënten bij het aanpassen van hun lifestyle, kwam duidelijk naar voren, dat een gezond voedingspatroon een grote invloed heeft op een mooie, gezonde huid. Dit was voor mij de aanleiding om de opleiding schoonheidsspecialiste toe te voegen aan mijn kennis. Ook heb ik meerdere specialisaties op het gebied van Anti-Aging gedaan, zoals o.a. N|EYE|S Brows Artist, Permanente make-up en sinds 3 jaar de Plasma Medical Lifting behandelingen voor ooglidcorrectie zonder operatie en het verwijderen van rimpels, huidverstrakking, pigmentvlekken etc. Dit totaalconcept is een geweldige combinatie. Enerzijds door mensen te begeleiden naar een gezonde lifestyle en anderzijds door de huid van buitenaf te verzorgen en te verfraaien.

 

Er uit halen wat er al in zit….de jongere versie van jezelf!

Wilt u zelf ervaren wat dit voor uw huid kan betekenen. U bent van harte welkom in mijn salon.

 

 

 

 

 

Gun jezelf eens een behandeling die echt resultaat geeft.

Boek een dermaplane behandeling voor een supergladde huid. Verwijdert dode huidcellen en donshaartjes en geeft een prachtige frisse glow!

how-to-squeeze-in-exercise-with-a-newborn-3

 

 

N|EYE|S Brows Artist
nice browsNieuw certificaat behaald in 2016 voor professional N|EYE|S Artist
Haal en breng service
haal en brengserviceBent u slecht ter been of heeft u geen vervoer, dan is er een mogelijkheid om u te laten halen of brengen tegen een geringe vergoeding van € 3,= binnen een straal van 5 km. Informeer naar de voorwaarden.

 

 

 Portfolio