Ooglidcorrectie zonder snijden

 plasma-medical-ooglift

Plasma Medical Ooglifting

Vindt u een cosmetische operatie van een ooglidcorrectie riskant of te duur, maak dan nu kennis met de Plasma Medical Ooglidcorrectie behandeling. Deze nieuwe revolutionaire non-chirurgische behandeling is zeer effectief en een super alternatief voor plastische chirurgie.

Wat is het voor behandeling?

De Plasma Medical behandeling is een nieuwe innovatieve techniek om ogen te liften zonder in de huid te hoeven snijden of hechten. Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen.

De huid rondom de ogen zal in de loop van een mensenleven verslappen. Dit begint bij de een wat sneller als bij de ander. De Medical Fibroblast Plasmatechniek kan de huid rondom de ogen tot 100% verstrakken en geeft direct blijvend resultaat. Dit resultaat zal jarenlang aanhouden.

De behandeling is veilig en geschikt voor iedere huidtype, is betaalbaar en er komen geen mesjes, naalden en bloed aan te pas. Een korte hersteltijd van ca. 1 week. Geen hechtingen, dus geen littekens!

Heb je last van een vermoeide blik en overtollige huid boven je ogen of last van wallen, maar zie je op tegen een operatie, botox of fillers?
Met een ooglidcorrectie zonder snijden is dit probleem binnen no time opgelost.

Ooglidcorrectie boven

Overtollige huid van de oogleden zorgt voor een vermoeid uiterlijk en kan soms zwaar aanvoelen. Dit kan verschillende klachten veroorzaken, zoals tranende ogen, hoofdpijn of minder goed zicht. Ook is het soms lastig om oogmake- up aan te brengen. Met een Plasma Medical Ooglidcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd en krijgt u weer een frissere blik.

 

Ooglid beneden (wallen en kringen)

Donkere kringen en/of wallen onder de ogen kunnen met een Plasmalift grotendeels verminderd worden.

 

Waarom voor ons

  • Wij alleen werken met hoogwaardige cosmetische producten
  • Wij staan voor kwaliteit en service
  • Aantrekkelijke prijzen en regelmatige acties

Bekijk Tarieven