Atlas en Lumbaalmassage

https://www.stichtingatlasmassagegroep.nl/

download

 

ATLAS en LUMBAALMASSAGE

Veel mensen hebben tegenwoordig last van een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting.

De Atlasmassage is een nieuw ontwikkelde nek- schoudermassage-techniek, waarbij pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperkingen in het naar links en naar rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier worden behandeld.

Naast een beperking in het naar links en rechts kijken, zijn er veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten, zoals:

artrose; osteoporose; migraine; clusterhoofdpijn; frozen shoulder; tennis/muisarm; nekpijn; schouderpijn; lage rugpijn; moeilijk bukken; hernia; spit/ischias; heupklachten; knieklachten; voetklachten, zoals hielspoor.

Het is een nieuwe manier van behandelen om in uiterst korte tijd met behulp van interactieve beweging en lichte druk het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.

Deze nieuwe manier van behandelen wordt op een natuurlijke wijze toegepast. Mede door het interactieve karakter van deze techniek wordt snel een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Prijs Atlasmassage € 20,-

 

 

De Lumbaalmassage betreft het gebied van de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de lumbaalmassage uitkomst bieden en tevens bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

Door deze behandeling worden wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen!

Bij de Lumbaal behandeling is de Atlasmassage inbegrepen.

Kortom:

De Lumbaalmassage in combinatie met de Atlasmassage is  een unieke techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten.

De uitgebalanceerde Atlasmassagecrème zorgt daarbij ook nog eens voor een fantastisch wellnessgevoel.

Bij de Atlas-Lumbaalmassage ondervindt u al bij de eerste behandeling een snelle verbetering door:

beter bewegen; sneller herstel; dieper bukken; rechterop lopen; beter over schouders kijken; minder hoofdpijn; makkelijker opstaan; evenwichtiger bewegen; betere nachtrust; meer vitaliteit; minder stress; helderder van geest; etc.

We beginnen de behandeling met speciaal daarvoor geschikte apparatuur om warmte- of koudetherapie toe te passen. De plaatselijke warmtetherapie is om de spieren te ontspannen en de koudetherapie om de pijn bij beweging te verminderen.

Dit is uniek in deze behandelingsmethode.

Prijs Atlas-Lumbaalmassage € 40,-