Lichaams massage

Manuele massage 

Een massage is altijd een heerlijke manier om even helemaal tot rust te komen. Naast dat een massage ontspannend werkt, heeft een massage ook andere voordelen voor lichaam en geest. Zo kan een massage onder andere helpen bij het verbeteren en hydrateren van de huid, het verminderen van cellulitis, het los maken van spieren en gewrichten, het verbeteren van de weerstand, het verlagen van de bloeddruk en het verminderen van stress. Het is dan ook niet gek dat massages enorm populair zijn en dat er veel verschillende massagetechnieken bestaan. Een daarvan is de manuele massage. Een manuele massage is een handmatige massage die gericht kan zijn op verschillende doeleinden of probleemzones.

 

 

Atlas- en Lumbaal massage

Veel mensen hebben tegenwoordig last van een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting.

De Atlasmassage is een nieuw ontwikkelde nek- schoudermassage-techniek, waarbij pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperkingen in het naar links en naar rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier worden behandeld.

Naast een beperking in het naar links en rechts kijken, zijn er veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten, zoals:

artrose; osteoporose; migraine; clusterhoofdpijn; frozen shoulder; tennis/muisarm; nekpijn; schouderpijn; lage rugpijn; moeilijk bukken; hernia; spit/ischias; heupklachten; knieklachten; voetklachten, zoals hielspoor.

Het is een nieuwe manier van behandelen om in uiterst korte tijd met behulp van interactieve beweging en lichte druk het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.

Deze nieuwe manier van behandelen wordt op een natuurlijke wijze toegepast. Mede door het interactieve karakter van deze techniek wordt snel een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Prijs Atlasmassage € 20,-

De Lumbaalmassage betreft het gebied van de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de lumbaalmassage uitkomst bieden en tevens bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

Door deze behandeling worden wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen!

Bij de Lumbaal behandeling is de Atlasmassage inbegrepen.

Kortom:

De Lumbaalmassage in combinatie met de Atlasmassage is  een unieke techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten.

De uitgebalanceerde Atlasmassagecrème zorgt daarbij ook nog eens voor een fantastisch wellnessgevoel.

Bij de Atlas-Lumbaalmassage ondervindt u al bij de eerste behandeling een snelle verbetering door:

beter bewegen; sneller herstel; dieper bukken; rechterop lopen; beter over schouders kijken; minder hoofdpijn; makkelijker opstaan; evenwichtiger bewegen; betere nachtrust; meer vitaliteit; minder stress; helderder van geest; etc.

We beginnen de behandeling met speciaal daarvoor geschikte apparatuur om warmte- of koudetherapie toe te passen. De plaatselijke warmtetherapie is om de spieren te ontspannen en de koudetherapie om de pijn bij beweging te verminderen.

Dit is uniek in deze behandelingsmethode.

Prijs Atlas-Lumbaalmassage € 40,-

 

Hotstone massage

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

Hotstone Massage Voorant

In aanvang wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.