Ultrasoon

girl-getting-laser-compressed

Behandeling met Ultrasoon

Voor een extra liftend effect. Insluizen d.m.v. ultrasonische geluidsgolven.  

Wat is Ultrasoon geluid?

Ultrasoon geluid – of ultrasound in het Engels – kan niet worden gehoord door de mens, omdat het gaat om geluidsgolven met zeer hoge frequenties. Verder voel je er ook niets van als je deze trillingen door je huid gaan. Waarom zou je dan toch een behandeling met ultrasoon overwegen? Het mooie van ultrasoon is dat dit de cellen in de huid door een micromassage als het ware van elkaar “lostrillen”. Collageen en elastine worden gestimuleerd en de celstofwisseling verbetert, waardoor er ruimte tussen de cellen ontstaat. Daardoor kunnen de daarna toegediende actieve werkstoffen in crèmes en serums beter en dieper in de huid dringen en hun werk gaan doen.

Ultrasoon combineren met verzorgingsproducten

Het ultrasoon apparaat wordt gebruikt in combinatie met verzorgingsproducten, zoals crèmes en serums. Zoals hierboven beschreven kunnen de werkstoffen in crèmes en serums beter in de huid komen en hun werk doen na een ultrasoon behandeling. Dit effect kan nog eens worden versterkt met een micro-dermabrasie behandeling.

De behandeling met ultrasoon en aanvullende producten geven je het beste resultaat voor huidverbetering. Zeker als je als klant niet in je huid wilt laten snijden is een dergelijke behandeling – meestal in kuurvorm – aan te bevelen.

 

Waarom voor ons

  • Wij alleen werken met hoogwaardige cosmetische producten
  • Hebben jarenlange ervaring met gezicht behandelingen en liefde voor het vak.
  • Aantrekkelijke prijzen en regelmatige acties

Bekijk Tarieven