Iontoforese

iontoforeseIontoforese

Iontoforese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen zoals een creme of serum, dieper in de huidlagen (lederhuid) binnen te loodsen. Het versterkt de werking van maskers en andere verzorgingsproducten aanzienlijk. Door gebruik van het iontoforese apparatuur worden producten (werkstoffen) met negatieve lading via de positieve lading binnen geloodst en andersom.
Het effectief en pijnloos insluizen van werkstoffen, via een symmetrische hand-electrode, in de diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie. Dit verhoogt het regeneratievermogen van de huid. Een verbetering van het huidbeeld is al na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar.
Deze methode komt oorspronkelijk uit de medische sector. Het is een toedieningsvorm voor geneesmiddelen waarmee hoge concentraties van een medicament door de huid getransporteerd worden (transdermaal) door middel van een lichte, haast onvoelbare stroom. Deze wordt door de klant niet als stroom ervaren, maar voelt op bepaalde plaatsen van de huid licht prikkelend aan.
iontoforese-insluizen
Iontoforese in combinatie met microdermabrasie
Met een behandeling microdermabrasie wordt er een laagje van de bovenste huidlaag afgeslepen. Na een microdermabrasie behandeling is de huid zeer toegankelijk voor werkstoffen, hierdoor wordt  de Iontoforese behandeling extra versterkt voor een nog effectiever resultaat.

 

 

Waarom voor ons

  • Wij alleen werken met hoogwaardige cosmetische producten
  • Hebben jarenlange ervaring met gezicht behandelingen en liefde voor het vak.
  • Aantrekkelijke prijzen en regelmatige acties

Bekijk Tarieven