Hoogfrequent

Sekoya Health Consulting and Solutions

 

Hoogfrequent

Werkt ontstekingsremmend voor een onzuivere huid, verhoogt de immuniteit van de huid

Een behandeling met de Hoog Frequentie desinfecteert de huid door middel van het ozonlicht, het ultieme apparaat om acne of onzuiverheden mee te bestrijden! De masserende werking van het Hoog Frequentie apparaat zorgt ervoor dat de huid de opname van de actieve werkstoffen sneller opneemt De huid wordt geprikkeld zich te verjongen en te herstellen. Rimpels en lijntjes verdwijnen en de huid wordt zichtbaar jonger.

De hoog-frequent laat via een glazen elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging v.d. doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën.

Er zijn meerdere glazen buizen om verschillende behandelingen en delen in en rondom het gezicht te behandelen b.v. de Vonk methode: Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. De behandeling mag niet langer dan 10 seconden duren. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt.

 

Waarom voor ons

  • Wij alleen werken met hoogwaardige cosmetische producten
  • Hebben jarenlange ervaring met gezicht behandelingen en liefde voor het vak.
  • Aantrekkelijke prijzen en regelmatige acties

Bekijk Tarieven