Declare

Cosmetica

Verzorgingslijn voor gezicht en body

Voor de schoonheidsbehandelingen wordt in de salon gewerkt met de verzorgingslijnen van Yellow Rose en DECLARÉ 

In 1965 is de Griekse Pachopos familie begonnen met het produceren van cosmetica voor de professionele huidverzorging en slechts een paar

jaar later introduceerde zij met succes het professionele cosmeticamerk Yellow Rose.

Door de jaren heen hebben zij onder de naam huidverzorgingsproducten ontwikkeld, die zowel op innovatie als respect voor familietraditie zijn

gebaseerd. Tegenwoordig is Yellow Rose een bloeiend bedrijf dat nog steeds door de Griekse familie wordt beheerd.

Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurige geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recente ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. De prioriteit van het bedrijf is om cosmetica te produceren die veilig en effectief is in gebruik en daarnaast voldoet aan de eisen die schoonheidsspecialisten stellen aan een product.

De professionele cosmetica van Yellow Rose wordt geproduceerd volgens de G.M.P. en G.L.P. kwaliteitsnormen en is ISO 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van het totale kwaliteitsbeheer worden zowel op grondstoffen als op eindproducten voordurend controles toegepast. De productie vindt plaats in het eigen bedrijf ( 1800m²), dat gelegen is in een buitenwijk van Athene. De fabriek is uitgerust met hoogtechnologische machines voor de productie en verpakking. Daarnaast beschikken zij over volledig uitgeruste laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling en microbiologische analyses.

Gerichte wetenschappelijke benadering van huidverzorgingsproducten en op de klant gerichte mentaliteit hebben Yellow Rose geplaatst aan de top van de binnenlandse markt. Daarnaast is een internationaal netwerk ontstaan van dit hoogwaardige product in meer dan 20 landen.

Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig.

 

declaré-2

DECLARÉ is een Zwitsers product dat tegen het eind van de jaren zeventig werd ontwikkeld en destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn was die zich richtte op de gevoelige huid. Een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. DECLARÉ wordt onder de strengste farmaceutische richtlijnen ontwikkeld.

Er is er voor iedere specifieke huid een passend product.