CRYOSTAR

Vet verminderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Allemaal zonder pijn of een enkele incisie, in maximaal 40 minuten.

De CRYOSTAR doet het allemaal!

De CryoStar is de nieuwste ontwikkeling voor non-invasieve verbetering van de  lichaams- en gezichtscontouren. Het geheim van CryoStar is de temperatuurverschillen: sculptuur je lichaam en en vertrak de huid met gecontroleerde verwarming en koeling van de CryoStar. De behandeling is pijnvrij en de resultaten zijn onmiddellijk. De afslankende effecten van CryoStar zijn indrukwekkend: cliënten hebben aangetoond 0,5 tot 3 cm te verliezen met een enkele behandeling!

De CryoStar biedt een verscheidenheid aan gerichte behandelingsprogramma’s, die elk zijn ontworpen om een bepaalde esthetische doelen te behalen. Elimineer uw vet met Slimming. Verstevig je huid en strijk cellulite weg met Toning. Bezorgd over het verschijnen van grote poriën en rimpels in het gezicht? Span en volumiseer je huid met een Facial behandeling.

Wat is CryoStar?

CryoStar is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Met de CryoStar kunnen we elke behandeling aanpassen aan de unieke doelen van de patiënt. CryoStar kan drie verschillende behandelingen uitvoeren: Slimming, Toning en de Facelift.

Cliënten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met Slimming. Een Slimming-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van gel en de applicator. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoStar gedurende de eerste twee minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. Door de  kou wordt cryolipolyse bereikt, de vetcellen worden vernietigd door specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -6 graden Celsius. Door deze gecontroleerde koeling van de vetcellen zal apoptose proces in gang worden gezet. Uw dode vetcel zal gedurende 14 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiëren die bekend staat als “thermische schok”. Daarnaast verbetert de behandeling de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel.

CryoStar Slimming is pijnvrij: cliënten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 40 minuten voltooid.

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Verstevig je huid met vertrouwen dankzij CryoStar Toning. Het Toning programma stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor in de bloedvaten vernauwing ontstaat. Als de huid onder de 15 graden komt zal de vernauwing omgezet worden in verwijding, wat de doorbloeding en de productie van collageen zal verbeteren. Het nieuw geproduceerde collageen helpt cellulite af te breken. CryoStar Toning wordt het best uitgevoerd bij cliënten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als cliënten in gewicht toenemen na de behandeling, kan dit de resultaten van de behandeling ongedaan maken.

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de huid en volumeverlies, is een CryoStar-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en het jeugdvolume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van CryoStar wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, wat helpt om rimpels te vullen en poriën te verkleinen.

De resultaten van CryoStar zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we onze cliënten een kuur van 5 tot 10 CryoStar-behandelingen aan. De behandelingen moeten ten minste 14 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vet veilig te verwijderen.

Voordelen van CryoStar

Probeert u de lichaamscontour behandeling te vinden die bij u past? Onze cliënten kiezen voor CryoStar omdat:

 • De behandeling is zeer effectief. Vet wordt na behandeling met 15 tot 40% verminderd. Cliënten kunnen tot anderhalve centimeter per behandeling van hun lichaam kwijt raken!
 • De behandeling is pijnloos. CryoStar Slimming elimineert vet en geeft je lichaam vorm zonder incisies of ongemak. De CryoStar houdt cliënten comfortabel tijdens gecontroleerde verwarming en koeling. Cliënten vergelijken de ervaring met een massage.
 • De behandeling kan worden aangepast. CryoStar biedt een verscheidenheid aan vooraf ingestelde behandelingen die cliënten in staat stellen om slank te worden en specifieke delen van hun lichaam zo goed mogelijk te contouren.
 • De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Het behandelde gebied zal slanker, gladder en strakker zijn zodra de behandeling is afgerond. De resultaten zullen bevorderen, omdat het lichaam in de weken na CryoStar nieuw collageen aanmaakt. Binnen twee weken zijn de beste resultaten zichtbaar van de behandeling.
 • Resultaten zijn langdurig. Standaard gewichtsverlies en lichaamsbeweging veroorzaken alleen dat bestaande vetcellen krimpen. CryoStar elimineert vetcellen volledig uit het lichaam. De toename van het collageen van de cliënt zal de gezondheid van de diepe huid verbeteren en een jeugdig, langdurig volume toevoegen. Cliënten die een gezonde levensstijl hebben, zullen de komende jaren genieten van de resultaten van hun CryoStar behandeling.

Te behandelen gebieden met CryStar

CryoStar kan worden uitgevoerd op elk deel van het lichaam waar vet kan worden vast gepakt.

De behandelingzones zijn: Gezicht, Kin, Nek, Borsten, Buik, Love handels, Billen, Heupen, Dijen, Knieën, Kuiten, Armen.

Kanditaten

 • Mensen met overtollig vet, losse huid en cellulite zijn goede kandidaten voor CryoStar. Cliënten moeten een stabiel gewicht hebben en een BMI van onder de 30. De juiste kandidaten hebben een gezonde huidelasticiteit. Bovendien kunnen cliënten met rimpels of een verlies van gezichtsvolume profiteren van het toning programma van de CryoStar.
 • Ideale kandidaten zijn degenen die open, realistische verwachtingen hebben van de resultaten die haalbaar zijn met elke behandeling voor lichaamscontouren.
 • Cliënten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl, zullen de beste resultaten van CryoStar zien.
 • Cliënten moeten één week na het ontharen wachten, één maand na cosmetische middel wat onder de huid is ingespoten. en drie maanden na fillers voordat ze een CryoStar behandeling kunnen ondergaan.
 • Cliënten die zwanger zijn of borstvoeding geven, zullen moeten wachten voordat ze een behandeling ondergaan. Bepaalde reeds bestaande aandoeningen kunnen ook gecontraïndiceerd zijn met CryoStar, zoals sommige huidziektes of bijvoorbeeld een pacemaker. We kunnen uw kandidatuur voor CryoStar, of een alternatieve lichaamsgerichte behandeling, tijdens uw consult bepalen.
 Consultatie

We nemen de tijd om de behandelopties te bepalen die het beste zijn voor onze cliënten, op basis van hun huidige gezondheidstoestand, lichaamsbouw en individuele doelen voor hun uiterlijk.

Om u te helpen uw ideale resultaten voor lichaamscontouren te bereiken, bespreken we welk programma voor u het meest geschikt is en beantwoorden we ook alle vragen die u heeft.

Wilt u meer weten over CryoStar? Bel ons vandaag nog op om een proefbehandeling te boeken.

Voorbereiden voor CryoStar

 • Eet geen suiker twee uur vóór of na uw CryoStar. Dit kan interfereren met celapoptose. Suikers omvatten brood, fruit, bewerkte voedingsmiddelen en eenvoudige zetmelen.
 • Train niet onmiddellijk voordat u CryoStar ontvangt. Lichaamsbeweging verhoogt de lichaamstemperatuur, waardoor het voor het behandelde gebied moeilijker wordt om de temperaturen te bereiken die nodig zijn voor vetverwijdering.
 • Cliënten zullen worden gevraagd om eventuele piercings vóór hun behandeling te verwijderen.
 • Cliënten wordt geadviseerd om hun aanbevolen dagelijkse waterinname te drinken en een gezonde levensstijl te behouden om de beste resultaten van hun behandeling te zien.

CRYOSTAR BEHANDELINGEN

Slank en vorm het lichaamsfiguur met CryoStar Slimming.

Verminder cellulite en boost de huid met CryoStar Toning.

Rimpels, huidverslapping of huidveroudering verjong het uiterlijk met CryoStar Facelift.

 

Vind de juiste CryoStar-oplossing voor u:

MANNEN & VROUWEN FACELIFT

Een CryoStar Facelift duurt 20 minuten. De behandeling is snel, gemakkelijk en comfortabel. Merk je meer fijne lijnen, rimpels of losse gezichtshuid dan vroeger? Zowel mannen als vrouwen kunnen hun gezichtsuitdrukkingen doen herleven met een non-invasieve Facelift. CryoStar Facelift is een verstevigende behandeling die de huid en rimpels verstrakt door de bloedsomloop te vergroten. De behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor volume wordt toegevoegd en de laxiteit van de huid verbetert. De huid zal de komende weken vol en opgelift zijn.

MANNEN & VROUWEN TONING LICHAAM

De behandelduur van CryoStar Toning voor het lichaam zijn voor mannen en vrouwen in 30 minuten voltooid.

Ziek van cellulite? Schaam je je voor een verzakte huid, fijne lijntjes of rimpels op het lichaam? Een CryoStar-Toning behandeling kan bijna overal worden toegepast waar cliënten lichte tot matige huidlaxiteit, rimpels of cellulite ervaren. CryoStar Toning behandelt het gewenste gebied met gecontroleerde koeling. Dit zal de productie van collageen en elastine in het behandelde gebied verhogen. De huid wordt gladder en strakker en verbetert het uiterlijk van cellulite, fijne lijntjes en rimpels.

MANNEN & VROUWEN AFSLANKEN BUIK

Tijdens CryoStar Slimming voor de buik, zal de buikomtrek van de patiënt worden gereinigd en zal de gel worden aangebracht. De huid zal worden gemasseerd. Uw behandelaar zal de applicator in secties langs uw buik passeren, de huid en het weefsel manipuleren om ervoor te zorgen dat de gecontroleerde hitte, gevolgd door de gecontroleerde koeling, zoveel mogelijk vetcellen verwijdert.

MANNEN & VROUWEN DUBBELE KIN

Mannen en vrouwen kunnen het uiterlijk van een dubbele kin in 14 minuten verminderen met CryoStar! De behandeling induceert een thermische schok door de huid bloot te stellen aan twee minuten warmte, gevolgd door tien minuten afkoelen en nog eens twee minuten warmte. De thermische schok leidt tot de dood van de vetcellen en elimineert het hardnekkige vet in de kin.

VROUWEN AFSLANKEN HEUPEN 

Vrouwen kunnen het vet in hun heupen, buik en love handles verminderen met CryoStar Heup Slimming. De behandeling zal gecontroleerde verwarming en koeling toepassen om ongewenst vet te verwijderen en een ideale, vloeiende contour te bereiken, alles in 34 minuten!

MANNEN AFSLANKEN LOVE HANDELS

Onze mannelijke cliënten kunnen hun koppige love handles elimineren met CryoStar Love Handles Slimming. Het behandelingsgebied krijgt 2 minuten verwarming, 14 minuten koeling en nog eens 2 minuten hoge temperaturen, gevolgd door een massage. In minder dan veertig minuten genieten cliënten van slanke, getoonde resultaten!

VROUWEN NEK/BORSTEN

Een CryoStar toning behandeling voor de hals en decolleté brengt gecontroleerde koeling op de huid aan. Met behulp van een opwaartse beweging laten we de applicator voorzichtig over je nek en borst lopen. De behandeling verstrakt de huid en bevordert de productie van collageen. De frisse toevoer van collageen zorgt ervoor dat de nek en decolleté er glad en jeugdig uitzien. Deze behandeling wordt in 20 minuten voltooid.

VROUWEN AFSLANKEN ARMEN 

In minder dan 30 minuten slank en vorm je je armen met CryoStar Arms Slimming. Gecontroleerde verwarming en koeling zullen de celdood bevorderen voor onmiddellijke, pijnvrije resultaten.

VROUWEN AFSLANKEN GLUTEUS 

Cliënten kunnen het vet van hun bilspieren verwijderen met een CryoStar Gluteus Slimming-sectie van 34 minuten. Vanwege het feit dat de bilspieren de neiging hebben meer spierkracht dan vet te zijn, zien veel van onze cliënten hun ideale resultaten van een tonificatiebehandeling in plaats van een afslankbehandeling.

VROUWEN AFSLANKEN DIJEN 

De dijen worden blootgesteld aan 2 minuten hitte, 14 minuten kou, gevolgd door nog eens 2 minuten warmte, voor een behandeling van 34 minuten. Vetcellen sterven af en verminderen het vet in de dijen met maximaal 20%.

VROUWEN AFSLANKEN KNIEEN/KALVEREN/ENKELS 

Bezorgd over cankles? Behaal een delicate enkel met CryoStar. Cliënten krijgen twee minuten verwarming, 10 minuten koeling, gevolgd door een laatste minuut hitte.

Herstel

Cliënten kunnen roodheid of gevoelloosheid ervaren op hun behandelde gebied na CryoStar. Deze aandoeningen verdwijnen meestal binnen twee dagen, zo niet binnen enkele uren. Cliënten hoeven geen hersteltijd na CryoStar te nemen!

Resultaten

Cliënten zien onmiddellijke verbetering na de CryoStar-behandeling. Het behandelde gebied is slanker en de huid is strakker. Cliënten die CryoStar Slimming ondergaan, zien een vermindering van 20% van vet in hun behandelde zone. Het behandelde gebied zal er onmiddellijk slanker en strakker uitzien, waarbij de resultaten de komende weken zullen verbeteren. Het lymfestelsel heeft de geëlimineerde cellen na veertien dagen uit het lichaam verwijderd.

CryoStar-behandelingen hebben aangetoond dat het collageen en de laxiteit van de gezonde huid verhoogt, waardoor een vollere, meer jeugdig uitziende huid ontstaat na de CryoStar behandeling.

CryoStar kan een groot verschil maken in een enkele behandeling. Sommige cliënten zullen hun beste resultaten zien na 5-10 sessies. Cliënten moeten veertien dagen wachten tussen de behandelingen om hun lever in staat te stellen de vetcellen adequaat te elimineren.

 

Waarom voor ons

 • Wij alleen werken met hoogwaardige cosmetische producten
 • Hebben jarenlange ervaring met gezicht behandelingen en liefde voor het vak.
 • Aantrekkelijke prijzen en regelmatige acties

Bekijk Tarieven