JUVO rawfood/maaltijdvervangers

 

Deze maaltijdvervanger is ideaal om te gebruiken tijdens het RESET36 programma, voor als je een keer geen zin hebt om te koken.

Juvo raw whole food maaltijden zijn complete maaltijdvervangers, biologisch en Vegan zonder toevoegingen.

Juvo is gemaakt van gevriesdroogde groente, fruit, granen, rijst, kiemen, wieren, zaden, superfoods en aangevuld met multi-vitaminen en mineralen. Juvo is 100% biologisch.

intermittent_fasting_raw_whole_food

Juvo is gemakkelijk te bereiden; voeg 400 ml vloeistof toe, 2 schepjes Juvo, schudden en klaar. De vloeistof kies je zelf. Plantaardige zuivel met water (50/50) is veelgebruikt. Zelf doen wij 100 ml volle yoghurt met 300 ml water. Maar soms ook in de blender met vers of bevroren bosvruchten. Experimenteer en vind je eigen smaak.
Juvo is voedend, vullend, volledig en verzadigend. Er is niets toegevoegd; geen suiker, geen smaakstoffen, geen e-nummers, geen “rommel”. Het is de meest verse manier van eten omdat de grondstoffen alleen maar ge(vries)droogd en gemalen zijn. De superfijne maling maakt dat Juvo goed wordt opgenomen, de kleine deeltjes worden gemakkelijk verteerd. Met 2 Juvo maaltjiden per dag, om 12:00 uur en en tussen 15:00 en 16:00 uur plus een diner met vis/vlees/gevogelte en verschillende groenten krijg je alles binnen om gezond op te leven.

 

DAGSCHEMA
Deze plantaardige maaltijdvervangers zijn ideaal voor intermittent fasting; Om 12:00 neem je de Juvo raw green proteïnen maaltijdshake, je voedt je lichaam dan voornamelijk met proteïnen en je blijft langer in de vetverbranding. Om 15.00 uur neem je de juvo rose maaltijdshake. Omdat het verzadigende shakes zijn met een lage glycemische index wordt de bloedsuikerspiegel niet verstoord en heb je geen trek of zin om te snaaien. Dat helpt! ‘s Avonds voor 20:00 heb je je avondeten gehad. Daarna tot aan de volgende dag 12:00 uur niets eten, maar wel drinken (koffie, thee, water).

 

 

 

Waarom voor ons

  • Wij alleen werken met hoogwaardige cosmetische producten
  • Hebben jarenlange ervaring met gezicht behandelingen en liefde voor het vak.
  • Aantrekkelijke prijzen en regelmatige acties

Bekijk Tarieven